PawelW84 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Cześć Poszukuję zimowych butów spd, najlepiej z membraną, bo jednak przy wypychu nogi nie raz lądują w śniegu lub błocie. . Obecnie mam dwa modele butów Northwave, Razer i X-trail w rozmiarze 46 w związku z czym chciałbym pozostać przy tym producencie, żeby oszczędzić sobie ponownego doboru rozmiaru i wziąć po prostu 47. W związku z powyższym czy ktoś może coś polecić z oferty firmy Northwave. Może używał ktoś Northwave Raptor Arctic i może podjąć się ich oceny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Mam od kilku lat Raptor Arctic GTX. Generalnie buty ok, chociaż nie są super ciepłe, mi jest zawsze zimno w stopy i poniżej zera po półtorej godziny już mi marzną stopy. Dodatkowo są strasznie ciasne, więc ciężko się je zakłada i zdejmuje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 16 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia Zdecydowałem się na X-celcius arctic grx na podeszwie Michelin czyli taki zimowy X-trail. Zimą nie cisnę więc stwierdziłem że nie ma sensu iść w plastikowe sztywne podeszwy, a kawałek normalnej gumy przyda się na oblodzonych drogach. O problemach z zakładaniem czytałem. Podobno rozwiązaniem jest całkowite zluzowanie linek. Zobaczymy jak przyjdą. W promce znalazłem je za 750 zł https://www.breuninger.com/pl/b/northwave/buty-rowerowe-x-celsius-arctic-gtx/1001516208/p/?variant=f195946198114c859cfed4e461bb20f6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi