Rowerowykolad Napisano 14 Stycznia 2024 Napisano 14 Stycznia 2024 Siema mam pytanie jaki polecacie amortyzator do 500 zł na koła 29 do fulla Cytuj
Rafał87 Napisano 15 Stycznia 2024 Napisano 15 Stycznia 2024 a jaki to rower? jaki skok tylnego zawieszenia? jaki tam damper siedzi? Cytuj
Maciek.B Napisano 15 Stycznia 2024 Napisano 15 Stycznia 2024 @Rafał87 szczegóły o jakie pytasz autora wątku są jak najbardziej podstawą, ale budżet przekreśla sensowność dyskusji. Poza tym w postach powinny być odpowiedzi, a nie pytania. Tymczasem sam zainteresowany nie użył ani jednego znaku zapytania, nie wspominając już o interpunkcji. 3 Cytuj
seba8121 Napisano 15 Stycznia 2024 Napisano 15 Stycznia 2024 Do tej kwoty to coś używanego wyrwać, albo na Bikediscount były teraz jakieś wyprzedaże niskich modeli RSa na powietrzu. Ale to najpierw trzeba wiedzieć co do czego ma być. Cytuj
mac1ej Napisano 15 Stycznia 2024 Napisano 15 Stycznia 2024 W swoim budżecie raczej niczego dobrego nie znajdziesz. Jeżeli nie chcesz przeznaczyć więcej na ten cel to miałbym Judy Silver, wymontowany z nowego roweru w dobrej cenie. Pytanie pod jaką oś i jaki skok potrzebujesz... Cytuj
Rowerowykolad Napisano 15 Stycznia 2024 Autor Napisano 15 Stycznia 2024 4 godziny temu, seba8121 napisał: Do tej kwoty to coś używanego wyrwać, albo na Bikediscount były teraz jakieś wyprzedaże niskich modeli RSa na powietrzu. Ale to najpierw trzeba wiedzieć co do czego ma być. Ja chce używany 4 godziny temu, seba8121 napisał: Do tej kwoty to coś używanego wyrwać, albo na Bikediscount były teraz jakieś wyprzedaże niskich modeli RSa na powietrzu. Ale to najpierw trzeba wiedzieć co do czego ma być. 17 godzin temu, Rowerowykolad napisał: Siema mam pytanie jaki polecacie amortyzator do 500 zł na koła 29 do fulla No to tak chce pod jakieś chopki oś chyba 9x100 muszę sprawdzić zdj dam jaki rower koła będę zmieniał na 27,5 i chce używany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi