ebikefan Napisano 14 Stycznia 2024 Napisano 14 Stycznia 2024 (edytowane) Witam wszystkich Mieszkam w Żywcu i przymierzam się do zakupu pierwszego ebika ,mam 178 cm wzrostu i ok 83 kg wagi więc podejrzewam że rama dla mnie odpowiednia to będzie L. Rower będzie mocno użytkowany w dosyć trudnym terenie dlatego postanowiłem zaczerpnąć porady bardziej doświadczonych użytkowników.Sporo ludzi w naszym rejonie użytkuje rowery firmy Bulls i w moim budżecie myślałem nad modelem AM4 ,natomiast znajomy który sprzedaje rowery polecił mi ORBEA WILD H10 .Proszę o poradę. Edytowane 14 Stycznia 2024 przez ebikefan Cytuj
Rumcajs. Napisano 14 Stycznia 2024 Napisano 14 Stycznia 2024 Orbea jednomyślnie i zdecydowanie. Co do rozmiaru, to zastanów się 2 razy nad nim. poczytaj ten artykuł wnikliwie: https://www.1enduro.pl/rozmiar-ramy-enduro-trail-2021/ Cytuj
ebikefan Napisano 15 Stycznia 2024 Autor Napisano 15 Stycznia 2024 Jedno mnie tylko martwi jeżeli chodzi o ORBEA - bateria która jest zintegrowana z ramą i niewyciągalna .Reszta na plus . Cytuj
Rumcajs. Napisano 16 Stycznia 2024 Napisano 16 Stycznia 2024 Chodzi ci o ładowanie? Bo każdą baterie da się wyciągnąć z ramy w mniej lub bardziej rozkręcalny sposób. Jak nie planujesz wyciągać bateri do ładowania tylko zawsze masz możliwość podłączenia roweru do gniazdka to nie ma co się namyślać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi