kyloziom Napisano 16 Kwietnia 2024 Autor Napisano 16 Kwietnia 2024 Coś widzę, że w tym roku znikome zainteresowanie zlotem... Cytuj
szewka Napisano 17 Kwietnia 2024 Napisano 17 Kwietnia 2024 spokojnie - jak co roku wszyscy czekaja na ostatnia chwile 😜 ode mnie niebawem tez pojawi sie wpłata tylko ogarne urlop Cytuj
kyloziom Napisano 18 Kwietnia 2024 Autor Napisano 18 Kwietnia 2024 Tylko ostatnia chwila to ostatni tydzień kwietnia. Bo miesiąc wcześniej muszę dać znać co do ilości osób Cytuj
Kenzie Napisano 18 Kwietnia 2024 Napisano 18 Kwietnia 2024 U nas trochę się skomplikowało ze względu na robotę, stąd poślizg, ale sądzę, że na początku przyszłego tygodnia wszystko się wyklaruje i będziemy mogli z czystym sumieniem puścić przelew Jeśli nie uda się pojechać, to będziecie mieli za co się nawadniać Cytuj
niuti Napisano 23 Kwietnia 2024 Napisano 23 Kwietnia 2024 (edytowane) Czy dobrze paczam, że to od czwartku do niedzieli? Czy jakieś errory? Bo to powoduje 1/2 dni urlopu w razie chęci Edytowane 23 Kwietnia 2024 przez niuti Cytuj
szewka Napisano 23 Kwietnia 2024 Napisano 23 Kwietnia 2024 przeciez czwartek jest wolny bo swieto 1 Cytuj
kyloziom Napisano 25 Kwietnia 2024 Autor Napisano 25 Kwietnia 2024 Widzę, że pora zakończyć temat zlotowy. Do jutra 16osób nie wpłaci kasy. Więc z przykrością informuje, że tegoroczny zlot się nie odbędzie. Kase postaram się odesłać jak tylko dostane zwrot zaliczki z ośrodka Cytuj
niuti Napisano 26 Kwietnia 2024 Napisano 26 Kwietnia 2024 Wybrałbym się, ale termin nie pasi, Fakt nie głosowałem. Ale może jeszcze jedna próba :P. Na weekend, tylko 2 noclegi pt/sb, sb/nd. Cytuj
Ukasz Napisano 20 Czerwca 2024 Napisano 20 Czerwca 2024 Proponuję przywrócić demokrację z terminem. 😋 A miałem z 12 osób lekko... Do przyszłego. Cytuj
szewka Napisano 7 Lipca 2024 Napisano 7 Lipca 2024 @Ukasz jaka to demokracja jak glosują ludzie, którzy i tak nie pojadą a głosują tylko dlatego zeby sie komuś przypodobać... Nikt a na pewno ja nie mam zamiaru podporządkowywać się pod "wasz" termin wyjazdu. Jeśli macie chęć wyjazdu grupowego z firmy to możecie sami go zorganizować (np. z ZFŚS - który pewnie w waszej firmie jest) a nie wykorzystujecie czas i zaangażowanie ludzi z forum.🌝 1 Cytuj
Kenzie Napisano 12 Lipca 2024 Napisano 12 Lipca 2024 Panowie, po co te złośliwości W przyszłym roku, jak każdemu podpasuje termin to miejmy nadzieję spotkać się większą ekipą, piona! Cytuj
Hanzo Napisano 22 Lipca 2024 Napisano 22 Lipca 2024 A może ktoś się skusi na Rychlebskie? Planuje być od 17 do 20 sierpnia. Może jakiś mini zlot? Cytuj
niuti Napisano 5 Sierpnia 2024 Napisano 5 Sierpnia 2024 W weekend pewnie nie bo to będzie końcówka długiego .....ale po 18 jak coś to się odezwę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi