kyloziom Napisano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Coś widzę, że w tym roku znikome zainteresowanie zlotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia spokojnie - jak co roku wszyscy czekaja na ostatnia chwile 😜 ode mnie niebawem tez pojawi sie wpłata tylko ogarne urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 18 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Tylko ostatnia chwila to ostatni tydzień kwietnia. Bo miesiąc wcześniej muszę dać znać co do ilości osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia U nas trochę się skomplikowało ze względu na robotę, stąd poślizg, ale sądzę, że na początku przyszłego tygodnia wszystko się wyklaruje i będziemy mogli z czystym sumieniem puścić przelew Jeśli nie uda się pojechać, to będziecie mieli za co się nawadniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia (edytowane) Czy dobrze paczam, że to od czwartku do niedzieli? Czy jakieś errory? Bo to powoduje 1/2 dni urlopu w razie chęci Edytowane 23 Kwietnia przez niuti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia przeciez czwartek jest wolny bo swieto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 25 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Widzę, że pora zakończyć temat zlotowy. Do jutra 16osób nie wpłaci kasy. Więc z przykrością informuje, że tegoroczny zlot się nie odbędzie. Kase postaram się odesłać jak tylko dostane zwrot zaliczki z ośrodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia No szkoda. Może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Wybrałbym się, ale termin nie pasi, Fakt nie głosowałem. Ale może jeszcze jedna próba :P. Na weekend, tylko 2 noclegi pt/sb, sb/nd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca Proponuję przywrócić demokrację z terminem. 😋 A miałem z 12 osób lekko... Do przyszłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 7 Lipca Udostępnij Napisano 7 Lipca @Ukasz jaka to demokracja jak glosują ludzie, którzy i tak nie pojadą a głosują tylko dlatego zeby sie komuś przypodobać... Nikt a na pewno ja nie mam zamiaru podporządkowywać się pod "wasz" termin wyjazdu. Jeśli macie chęć wyjazdu grupowego z firmy to możecie sami go zorganizować (np. z ZFŚS - który pewnie w waszej firmie jest) a nie wykorzystujecie czas i zaangażowanie ludzi z forum.🌝 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 12 Lipca Udostępnij Napisano 12 Lipca Panowie, po co te złośliwości W przyszłym roku, jak każdemu podpasuje termin to miejmy nadzieję spotkać się większą ekipą, piona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 22 Lipca Udostępnij Napisano 22 Lipca A może ktoś się skusi na Rychlebskie? Planuje być od 17 do 20 sierpnia. Może jakiś mini zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia W weekend pewnie nie bo to będzie końcówka długiego .....ale po 18 jak coś to się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 12 Sierpnia Udostępnij Napisano 12 Sierpnia ja niestety mam inne plany już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi