kyloziom Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia (edytowane) Siema wszystkim Zaczynamy dyskusje na temat tegorocznego zlotu. Termin na Boże Ciało 30.05-02.06 Czekam na propozycje miejsca. To utworze ankiete Edytowane 26 Stycznia przez kyloziom Data zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia Ja w tym terminie nie dam rady. Praca. Tydzień wcześniej lub dwa bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia termin Bozego ciała. Można przejść do ustalenia miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Witam, Ktoś z Was ma w tym roku jakieś miejscówki na oku, a może by spróbować się rzucić w inny rejon Polski? W naszych zielonogórskich rejonach, jest gdzie jeździć, ale to tereny głównie pod wyścigi MTB, chociaż przyznać muszę, że lokalesi mocno się zaangażowali w budowy singletracków i trzeba przyznać, że całkiem nieźle im to idzie, ale no... to jednak nie są góry góry. Osobiście bardzo dobrze wspominam zlot w Jodłowie i Dolną Moravę, piękne widoki, trasy, każdy znajdzie coś dla siebie, tylko że lokal byśmy musieli znaleźć lepszy Piona ludzie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia bieszczady albo czechy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Może okolice Krynicy. Moze ktos tam jeździł i moze się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia W Boże Ciało nie ma szans żebym pojawił się na zlocie. Każdy inny jest dla mnie akceptowalny. Jeżeli chodzi o miejsce może Pieniny, jest tam ciekawa trasa dookoła jeziora Czorszyńskiego. Może tym razem coś bardziej szosowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia I jeszcze w kwestii formalnej. Boże Ciało nie wypada w dniu 30.06.2024. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego W dniu 21.01.2024 o 21:35, Hanzo napisał: [...] Jeżeli chodzi o miejsce może Pieniny, jest tam ciekawa trasa dookoła jeziora Czorszyńskiego. Może tym razem coś bardziej szosowego? Miejsca nie znam, zawsze to coś nowego Jeśli chodzi o szosę to ja jestem chętny, ale forma jeszcze bardziej w lesie, jak na MTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Zostańmy w MTB. Powłóczymy się po górach, lasach, dolinach... Szczególnie piszę w imieniu ludzi z nizin 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 24 Lutego Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego Coś widzę temat ucichł. Trzeba by w końcu coś ustalić, bo czasu coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Może ktoś jakieś propozycje miejscówek rzuci ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Witam, paru znajomych w zeszłym roku było w tych rejonach i bardzo sobie chwaliło trasy. Może ten kierunek ? https://singletrackglacensis.com/trasy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 1 Marca Autor Udostępnij Napisano 1 Marca Jestem za a nawet przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Też pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca W dniu 1.03.2024 o 10:53, Kenzie napisał: Witam, paru znajomych w zeszłym roku było w tych rejonach i bardzo sobie chwaliło trasy. Może ten kierunek ? https://singletrackglacensis.com/trasy/ Za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 3 Marca Autor Udostępnij Napisano 3 Marca Ja już wybiorę miejscowość i miejsce zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca @kyloziom Dawaj znać czym chcesz Nas w tym roku zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 14 Marca Autor Udostępnij Napisano 14 Marca Udało się po raz kolejny. Po 15 odpowiedziach na nie mamy tak. Jutro lub w sobotę wstawię nowy post 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 15 Marca Autor Udostępnij Napisano 15 Marca Tak jak obiecałem wstawiam linka do ZAPISÓW. Potrzeba do 29.03 uzbierać 1000zł na zadatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca Cześć, Widzę, że zlot gotowy. A na maila system nie wysłał żadnych powiadomień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 25 Marca Autor Udostępnij Napisano 25 Marca Potrzebujemy jeszcze wpłaty od 2 osób żeby zapewnić sobie miejsce na zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca Już wysłałem. Zaraz Arek wyśle Już wpłaciłem też za Arka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia My z Olgą powinniśmy w tym tygodniu zrobić przelew. Można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Można robić przelewy mamy miejsce zaklepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi