martingg Napisano 17 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia W dniu 15.01.2024 o 11:03, Molekpl napisał: Mam te XR1700 z fahrrad.de. przyszły jakieś 2 tyg temu. Oryginalne kartony, taśma tubeless, wentyle w zestawie. tarcze IS, data produkcji koniec 2022. Na to wychodzi, że od 2023 dt robi tylko pod CL. długo czekałeś na paczkę od zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia NIe, ale wysyłałem do niemiec. Ten sklep do Pl nie wysyła. Zagadaj z pośrednikiem jakimś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martingg Napisano 17 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia Wiem, parę razy zamawiałem przez posrednika. Znajomy je kupił i je d 5 dni przygotowują temu pytam dla niego jak długo im zajęła sama wysyłka u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martingg Napisano 17 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia zamówiłem XM421 z piastami dt 350 centerlock, mosiężne nyple dla poprawny udźwigu za 1950 ~~ powiedzmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi