Krzys1202 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Cześć i czołem, mam zamiar kupić nowy rower mtb na pewno hardtail. Coś w stylu Marina, Bobcata czy Talona. Planuję również dokupić do niego sztyce regulowaną, na olx znaleziona z regulacją z poziomu manetki na kierownicy za około 200zł. Chciałbym usłyszeć wasze opinie o tym pomyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia rewelacyjny pomysł, taka moja opinia a tak serio jakich odpowiedzi oczekujesz? nie wiadomo jaką sztyce chcesz kupić, w jakiej cenie, w jakim stanie, ale pomysł dobry w górach taka sztyca jest fajna, na nizinach zbędna jak nie skaczemy z jakiś hopek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Może chociaż jakiś link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi