szsz Napisano 7 Stycznia 2024 Napisano 7 Stycznia 2024 Zapraszam na relację z moich pierwszych 200 km na rowerze, które przejechałem wokół Jeziora Genewskiego + w Szwajcarii (a w zasadzie na część pierwszą relacji). Mimo że miejscami trasa była dość monotonna, a przez jej większość wiał dość silny wiatr w twarz, to z perspektywy czasu mogę powiedzieć że to był epicki przejazd. Nie tylko ze względu na ładne widoczki, ale dlatego że towarzyszyło jemu wiele emocji, ale to zobaczycie i usłyszycie w filmie: 7 Cytuj
szajbna Napisano 8 Stycznia 2024 Napisano 8 Stycznia 2024 Bardzo fajna trasa, podoba mi się, jeszcze bardziej podoba mi się że mówisz naturalnie i nie pilnujesz języka😜 😄 Całość dobrze zmontowana bez zbędnych wodotrysków 👍💪🚲 Cytuj
szsz Napisano 8 Stycznia 2024 Autor Napisano 8 Stycznia 2024 Dzięki, cieszę że się podoba. Trochę się jednak pilnuję z językiem, ale czasami się nie da inaczej wyrazić emocji 😅 Cytuj
spidelli Napisano 12 Stycznia 2024 Napisano 12 Stycznia 2024 Fajne wideo - i co do treści i w formie Ja się bawię w spisywanie i fotografowanie, ledwo przekroczyłem półmetek w sprawozdaniu z wyprawy sakwiarskiej w 2022 r. a czeka jeszcze relacja z zeszłego roku Mniej więcej rok temu nabyłem GoPro ale montaż wcale nie szybszy, zwłaszcza jak się człowiek uczy; poza tym kilka razy zapomniałem zabrać jak nie kamery to uchwytu do niej 🤣 i tylko była balastem Czekam na drugą część 👍 Cytuj
szsz Napisano 13 Stycznia 2024 Autor Napisano 13 Stycznia 2024 @spidelli Fajnie że się podoba Myślę blog vs blog będą ostatecznie tyle samo czasu pochłaniać. Też widzisz że nie robisz tego na bieżąco, to znaczy że sporo czasu poświęcasz na selekcję i obróbkę zdjęć, dodanie treści i sklecenie całego bloga. Trochę oczywiście trzeba czasu na naukę programu do montowania, ale po prostu trzeba zacząć to robić i z czasem filmy będą lepsze. No i oczywiście trzeba pamiętać o zabraniu kamery i baterii Powodzenia z blogiem i/lub vlogiem Co do drugiej części, to krążą słuchy że już jest 1 Cytuj
spidelli Napisano 13 Stycznia 2024 Napisano 13 Stycznia 2024 Zostawię sobie na wieczór drugą część 👍 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi