lukas12345 Napisano 6 Stycznia 2024 Napisano 6 Stycznia 2024 Witam, odkryłem pęknięcie na swoim widelcu, jaki byłby koszt naprawy? Czy znacie dobry serwis który robi to w Katowicach? Cytuj
Mihau_ Napisano 6 Stycznia 2024 Napisano 6 Stycznia 2024 Naprawą karbonu nie zajmuje się wiele firm tak żeby w każdym mieście były lepsze czy gorsze W miarę blisko masz carbon tech 1 Cytuj
pecio Napisano 6 Stycznia 2024 Napisano 6 Stycznia 2024 Ta coś to nie jest pękniecie tylko rysa. Możesz uzupełnić żywicą epoksydową . 1 Cytuj
lukas12345 Napisano 6 Stycznia 2024 Autor Napisano 6 Stycznia 2024 Cytat Ta coś to nie jest pękniecie tylko rysa. Możesz uzupełnić żywicą epoksydową . Pecio, na 100% procent? Po obejrzeniu zdjęcia oczywiście. Wytłumacz mi dlaczego tak myślisz, pęknięcie byłoby głębsze? Cytuj
ArtGD Napisano 6 Stycznia 2024 Napisano 6 Stycznia 2024 Mi to również wygląda na zarysowanie. 1 Cytuj
lukas12345 Napisano 6 Stycznia 2024 Autor Napisano 6 Stycznia 2024 Cytat Mi to również wygląda na zarysowanie. Cieszę się Panowie . Powiedzcie coś więcej o żywicy(jak się za to zabrać czy raczej komuś to zostawić), jak takie coś zabezpieczyć. Ewentualnie, czy powinienem się gdzieś upewnić, że to mur beton zarysowanie. Cytuj
ArtGD Napisano 6 Stycznia 2024 Napisano 6 Stycznia 2024 Jak chcesz mieć pewność, to zrób kropki na końcach rysy i obserwuj czy idzie dalej. Ja bym tego w ogóle nie ruszał, a jak Cię kłuje w oczy, to można zamalować lakierem do paznokci. 1 Cytuj
pecio Napisano 6 Stycznia 2024 Napisano 6 Stycznia 2024 Możesz żywicą ale nie musisz z tym nic robić. Jak boli oczy to kup żywicę epoxydową bezbarwną , rozrabiasz dwie części składnika nakładasz małą szpatułką i mniej więcej ściągasz/ równasz. Potem możesz delikatnie papierem ściernym 200 przelecieć , odtłuścić izopropanolem i prysnąć farbą epoxydową aerografem lub nawet artystycznie pędzelkiem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi