lukas12345 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Witam, odkryłem pęknięcie na swoim widelcu, jaki byłby koszt naprawy? Czy znacie dobry serwis który robi to w Katowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Naprawą karbonu nie zajmuje się wiele firm tak żeby w każdym mieście były lepsze czy gorsze W miarę blisko masz carbon tech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Ta coś to nie jest pękniecie tylko rysa. Możesz uzupełnić żywicą epoksydową . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas12345 Napisano 6 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia Cytat Ta coś to nie jest pękniecie tylko rysa. Możesz uzupełnić żywicą epoksydową . Pecio, na 100% procent? Po obejrzeniu zdjęcia oczywiście. Wytłumacz mi dlaczego tak myślisz, pęknięcie byłoby głębsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtGD Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Mi to również wygląda na zarysowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas12345 Napisano 6 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia Cytat Mi to również wygląda na zarysowanie. Cieszę się Panowie . Powiedzcie coś więcej o żywicy(jak się za to zabrać czy raczej komuś to zostawić), jak takie coś zabezpieczyć. Ewentualnie, czy powinienem się gdzieś upewnić, że to mur beton zarysowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtGD Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Jak chcesz mieć pewność, to zrób kropki na końcach rysy i obserwuj czy idzie dalej. Ja bym tego w ogóle nie ruszał, a jak Cię kłuje w oczy, to można zamalować lakierem do paznokci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Możesz żywicą ale nie musisz z tym nic robić. Jak boli oczy to kup żywicę epoxydową bezbarwną , rozrabiasz dwie części składnika nakładasz małą szpatułką i mniej więcej ściągasz/ równasz. Potem możesz delikatnie papierem ściernym 200 przelecieć , odtłuścić izopropanolem i prysnąć farbą epoxydową aerografem lub nawet artystycznie pędzelkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi