NerfMe Napisano 8 Stycznia 2024 Napisano 8 Stycznia 2024 Nie wiem czy jest lepszy, na pewno warto się przymierzyć. Porównując w tej samej cenie Roama 1 i Vipera GTS to masz choćby w Unibike suport na octalink, co moim zdaniem jest nieporozumieniem, szczególnie jak na sztywność narzekasz, Giant ma też może prosty, ale jednak powietrzny amor. W unibike powietrze i zintegrowaną oś masz w Xenonie. Giant jest też lżejszy. Cytuj
GladekWa Napisano 8 Stycznia 2024 Autor Napisano 8 Stycznia 2024 Nie mogę znaleźć jakie deore ma ten roam. Cytuj
GladekWa Napisano 8 Stycznia 2024 Autor Napisano 8 Stycznia 2024 W swojej okolicy znalazłem jeszcze cóż takiego: https://roweroza.pl/rower-crossowy-polygon-heist-x7 Cytuj
NerfMe Napisano 8 Stycznia 2024 Napisano 8 Stycznia 2024 (edytowane) Co znaczy jakie deore? 10 - rzędowe. Ten Heist bardzo fajny, jeśli komuś pasuje w crossie naped 1x. Edytowane 8 Stycznia 2024 przez NerfMe Cytuj
szczupak56 Napisano 9 Stycznia 2024 Napisano 9 Stycznia 2024 W roam 1 2021 była przerzutka przód deore 4100, tył 5120, manetki 4100. Cytuj
GladekWa Napisano 9 Stycznia 2024 Autor Napisano 9 Stycznia 2024 Byłem dzisiaj w sklepie z heist. Przymierzałem się do rozmiaru xl x5 ( tylko ten model w tym rozmiarze mieli na sklepie). Wydawał się mały, ale jak na niego wsiadłem jakoś strasznie tego nie czułem. Trochę miałem kierownice za nisko, ale gdy opuściłem siodełko żeby mieć trochę je za nisko to było już git. Znalazłem geometrie mojego starego specialized i tego x7, ale kompletnie nic z tego nie kumam. Babka powiedziała że kierownice można podnieść ruchomym mostkiem,jest sens tak się bawić? Wiadomo najważniejsze odczucie, ale jadąc powoli 10m ciężko być pewnym. Ps. "Jedna sztuka x7 ma deore inna może mieć slx. Zależy jak producent im wyśle." Cytuj
Phoenixhwn Napisano 19 Lipca 2024 Napisano 19 Lipca 2024 Odnośnie hamulców w roam 1 to są Hamulce Shimano BL-MT201 hydrauliczne, tarcze [P]160mm, [T]160mm i jednocześnie mam pytanie bo też się zastanawiam nad kupnem tego roweru ( roam 1) czy ma dobry osprzęt bo szczerze mówiąc się nie znam Odnośnie hamulców w roam 1 to są Hamulce Shimano BL-MT201 hydrauliczne, tarcze [P]160mm, [T]160mm i jednocześnie mam pytanie bo też się zastanawiam nad kupnem tego roweru ( roam 1) czy ma dobry osprzęt bo szczerze mówiąc się nie znam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi