BMC60 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Witam zakupiłem ramę do roweru szosowego rocznik 2013 taką jak w tytule tematu i potrzebuję porady w doborze suportu do tej ramy. Nie mam pojęcia jaki był tam zamontowany wiem tylko że osprzęt był compagnolo.Mam dwa suporty Token jeden jest wciskany a drugi skręcany Ninja.Osprzęt jaki chcę zamontować to Shimano 105 r7000.Mufa jest szeroka na 86 mm a otwór fi 41mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia BB86 Jakie masz te Tokeny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMC60 Napisano 3 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia Token wciskany na opakowaniu pisze BB86 ,BB89,5, BB92 a tym drugim skręcanym Ninja BB8441T-41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Ten BB841T-41 będzie dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMC60 Napisano 3 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia Dziękuję a tak na marginesie to oprócz tego co podałem jest coś lepszego jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Co kto lubi. Jeden powie, że nie ma nic lepszego niż Ninja, drugi, że najlepsze są oryginalne Shimano... Użyj tego co masz, jak się zużyje, to wtedy będziesz kombinował. Nie ma co sobie zawracać tyłka na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia 30 minut temu, BMC60 napisał: Dziękuję a tak na marginesie to oprócz tego co podałem jest coś lepszego jeszcze? Zawsze możesz ceramicspeeda wrzucić https://probikes.com.pl/pl/products/ceramicspeed/suporty-rowerowe/suport-ceramicspeed-bb86-shimano-czarny-standard-3467 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi