cygaret Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia Cześć, Szukam czegoś podobnego do starego bullsa street flyera. Sztywny widelec, hamulce v brake, dobrej klasy przerzutki, świetne opony na asfalt, oświetlenie na dynamie. Bez błotników, bagażnika itp. Mógłby ktoś coś sensownego polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cygaret Napisano 2 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia Co myślicie o tej marce? https://allegro.pl/oferta/rower-miejski-28-tarczowe-21-bieg-aluminiowy-meski-14197308639 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Cytat Co myślicie o tej marce? https://allegro.pl/oferta/rower-miejski-28-tarczowe-21-bieg-aluminiowy-meski-14197308639 Kupa gruzu. 7 godzin temu, cygaret napisał: Mógłby ktoś coś sensownego polecić? Za 2,5? Nie bardzo, to nie jest budżet na sensowny rower w 2024 roku. Ogólnie to zacząłbym od treka fx, popatrz też na cube nulane, merida speeder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Tak jak pisał kolega wcześniej, ciężko coś doradzić w tym budżecie. Zawsze będzie jakiś kompromis, żeby tak niską cenę osiągnąć. Jednak przewijały się już tutaj rowery w tym budżecie i wskazywane (nie chcę napisać "polecane") były m.in. Lazaro Aero V3 czy Kands Pure. Ale tak jak napisałem, w tej cenie trzeba się pogodzić z wieloma kompromisami, w tym z kiepskim osprzętem, hamulcami, itp. Za 3,5-4 tys. można już znaleźć coś fajnego. Za 2,5 tys. szukałbym używki na olx - w tej cenie można już spokojnie znaleźć jakiegoś fajnego fitnessa typu Cube SL Road (poprzednik Nulane) na dobrym osprzęcie typu Shimano 105, karbonowym widelcu, sztywny h osiach i hydraulicznych hamulcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekkk11 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Spartacus Road Pro lub Lazaro Aero V1, V2 lub V3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Jak lubisz mieć logo jakiejś znanej firmy na ramie to jeszcze ewentualnie możesz spojrzeć na Treka Dual Sport 2 Gen 4 - teraz na promocjach można wyhaczyć za około 2400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cygaret Napisano 14 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia Stwierdziłem, że jednak poczekam. Dołożę kasy i kupię nowego cube nulane. Ma dobry osprzęt i podoba mi się wizualnie. Aktualnie w promocji jest za 4000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi