akkwlsk Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia Czołem, Sprzedam całkiem przyjemną ramę dla dziecka w okolicy 135-150cm wzrostu (moja córka nawet nieco naciągnęła ten przedział). Jest to jakiś wyższy model authora z okolic roku 2009, poprzedni właściciel pomalował ją na biało i okleił z jakiegoś powodu jako Scott - naklejki można zdjąć wedle uznania. Lakier nie jest w idealnym stanie, ale po solidnym doczyszczeniu powinno być całkiem dobrze. Parametry: aluminium, rozmiar XS 13" pod koła 26" mocowanie pod hamulec tarczowy IS oraz miejsce na piwoty pod v-brake geometria pod amortyzator 80-100mm W komplecie ze sterami, poproszę 250zł + koszty przesyłki. Mam też sporo gratów typu korba, sztyca, przerzutki, manetki itp, więc jeśli potrzeba więcej części to możemy się dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 18 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia Cena spada, 200zł + kw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 5 Marca Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 160zł 👇👇👇 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi