Darkon202 Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 (edytowane) witam Rozglądam sie za moją pierwszą szosą, w oko wpadł mi Romet Huragan 3, ale nie potrafię sie zdecydować co do rozmiaru mam 180cm wzrostu. Byłem w sklepie, przymierzałem huragana ale wersję drugą w rozmiarze 53 cm(L), miejsce od krocza do ramy było tak w okolicach 4cm, ale gdy usiadłem na niego czułem sie taki hmm bardzo wyciagnięty niestety :C Chciałem przetestować rozmiar ramy 50cm, ale nie mieli w tamtym momencie roweru w takim rozmiarze, Czytałem również, że taka rama bedzie za mała. Może będziecie mi coś doradzić. Edytowane 31 Grudnia 2023 przez Darkon202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkon202 Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Dodam jeszcze, że od podłoża do krocza długość wynosi 88cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia Przy tych parametrach tylko i wyłącznie M. BTW za podobną kasę masz tiagrę na tarczach https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-romagna-disc-tiagra/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi