lukas12345 Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Witam serdecznie, kupuje pierwszy rower szosowy. Postanowiłem że będzie to używka w małych pieniądzach, może w późniejszym czasie przesiądę się na coś nowszego. Wiadomo, że w używanym rowerze prędzej czy później będzie trzeba coś wymienić i tu moje pytanie, czy znajdę części? Czy będą droższe od tych których używa się teraz? Poniżej screeny z roweru którym jestem zainteresowany. Jest to prawdopodobnie rok 2014. Jakie są podstawowe rzeczy które powinienem sprawdzić przed zakupem? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 31 Grudnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Części które najczęściej się wymienia w napędzie; łańcuch, kaseta, zębatki, pancerze i linki, bez problemu są dostępne. Do starszych wersji napędów są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas12345 Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Okey, dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 13 godzin temu, lukas12345 napisał: Postanowiłem że będzie to używka w małych pieniądzach Nie wiem ile chcesz za to zapłacić ale dla własnego komfortu poszukałbym czegoś z klamkomanetkami bez "wąsów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas12345 Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 (edytowane) Cytat Nie wiem ile chcesz za to zapłacić ale dla własnego komfortu poszukałbym czegoś z klamkomanetkami bez "wąsów" Jakieś 1500 zł. Co to wąsy? Jaka jest różnica? Chodzi Ci o linki wychodzące z manetek? No to raczej w moim budżecie skromnym nie da rady. Edytowane 31 Grudnia 2023 przez lukas12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi