Molekpl Napisano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 Nowa nieużywana. 65zł olx Dzisiaj wysyłka za 1zł. https://www.olx.pl/d/oferta/zebatka-shimano-sm-crm75-slx-fc-m7100-32t-CID767-IDY1TpY.html?bs=olx_pro_listing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 Chcę kupić tylko jestem bez komputera. Jeśli możesz zatrzymać to do godzin wieczorowo nocnych- to bardzo proszę… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 Spoko, aukcję wyłaczyłem, żeby ktoś nie kupił, masz rezerwację do jutra do 8:00, nie pali się bo i tak teraz weekend i nowy jork więc paczka nie przyjdzie do środy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 Poszło w dobre ręce, do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 30 Grudnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi