SWN Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Witam Mam taki problem, że nie wiem co to jest. Dziś przy serwisowania roweru, po umyciu zauważyłem na obreczy w okolicach nypli takie coś (jakby korozja, przy jednym zdrapalem to nożem) jeśli to pomoże, jest to obręcz dt swiss ex511, nyple Alu, koła zalane mleczkiem stan's. Co o tym myślicie? Przejmować się tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Gnije obrecz, Mi nyple gnily, to im urywalo lby. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWN Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Nyple są ok. Od czego mogło się tak stać? Przednie koło jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 korozja aluminium od soli, jazdy zimą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 28 Grudnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi