fielep Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Witam, forumowicze! Ostatnio napotkałem problem z moim amortyzatorem. Tak, jak napisałem w temacie, blokuje się on przy szybkim wciśnięciu, np. gdy koło upada po jeździe na jednym kole. Postanowiłem do niego nie zaglądać, więc oddałem na gwarancję. Wrócił z gwarancji, wymienili dolne golenie, zamontowałem go, ale niestety problem nadal pozostał. Zastanawia mnie jeszcze, czy nie jest to spowodowane zimnym powietrzem na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Wyciągnij koło i zmierz odległość między hakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fielep Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Nie na tym polega problem bo amortyzator chodzi perfekcyjnie gdy wolno się go wciska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi