chudzinki Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Jest tu ktoś kto "siedzi" w Belgii lub płynnie zna język niderlandzki...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Na Facebooku: https://www.facebook.com/ultracyclingbygravelbike Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Dzięki za podpowiedź, ale szukam kogoś, że tak powiem, pewniejszego 🙂. Przynajmniej z mojego punktu widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Chcesz coś kupić w Belgii ? Po angielsku bez problemu się dogadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Tak, ale to musi być ktoś znający ich język, a najlepiej tam mieszkający. To od osoby prywatnej :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 A to zmienia postać rzeczy. Ale tak nawiasem mówiąc to w Belgii prawie połowa gada po francusku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Połowa gada po francusku a druga połowa po flamandzku a do tego jeszcze w każdej wiosce mają swój odrębny dialekt - pracowałem kiedyś z Belgiem to mi opowiadał. W części francuskojęzycznej, czyli w Walonii, średnio mówią po angielsku, zresztą tak samo jak we Francji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 (edytowane) 23 godziny temu, chudzinki napisał: Dzięki za podpowiedź, ale szukam kogoś, że tak powiem, pewniejszego 🙂. Przynajmniej z mojego punktu widzenia. Kumam. To może pomoże Ci fakt, że to człowiek z forum podrozerowerowe.info. Na priva mogę podesłać bliższy namiar. Całkiem realny, długo bawiący się w rowery człowiek. Jeśli to kwestia "tylko" jakiegoś rowerowego zakupu, a nie powierzenia setek tysięcy złotych, to myślę że godzien zaufania. Szy. Edytowane 29 Grudnia 2023 przez szy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego Temat można zamknąć. @szy, gość z początku wyraził chęć pomocy (nawet pisał, że odebrałby to osobiście, bo ma blisko), po czym po kilku dniach przestał się odzywać... Nie rozumiem takiego podejścia. Mógł normalnie odmówić, a nie kombinować 😉. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) @chudzinki nie ma sytuacji bez wyjścia , pokombinuj. W dzisiejszych czasach przy obecnej technologii nie ma żadnych barier lingwistycznych . Niech ten ktoś wystawi to na ebajca i tam to łykniesz. Są też inne bezpieczne lokalne platformy e-commerce. Wszystko jest do dogadania i załatwienia. Można nawet muszelki od buszmena kupić. Tak dedukując skoro się dowiedziałeś ,że ten ktoś ma coś co Ciebie interesuje , to znaczy ,że ma to gdzieś wystawione. Nic tylko to kupić. Edytowane 5 Lutego przez pecio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego @pecio, kilka dni od momentu moich ostatnich wiadomości do gościa sprzedający sprzedał te oponki 🙂. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) A to już jajonez po objedzie 😁 A Ty co wulkanizację otwierasz , że tak skupujesz opony z całego świata 😉 To było pytanie retoryczne 😁 Edytowane 5 Lutego przez pecio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego To były Speed King`i, więc sam rozumiesz 😀. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi