chudzinki Napisano 28 Grudnia 2023 Napisano 28 Grudnia 2023 Jest tu ktoś kto "siedzi" w Belgii lub płynnie zna język niderlandzki...?
szy Napisano 28 Grudnia 2023 Napisano 28 Grudnia 2023 Na Facebooku: https://www.facebook.com/ultracyclingbygravelbike Szy.
chudzinki Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Napisano 28 Grudnia 2023 Dzięki za podpowiedź, ale szukam kogoś, że tak powiem, pewniejszego 🙂. Przynajmniej z mojego punktu widzenia.
pecio Napisano 28 Grudnia 2023 Napisano 28 Grudnia 2023 Chcesz coś kupić w Belgii ? Po angielsku bez problemu się dogadasz.
chudzinki Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Napisano 28 Grudnia 2023 Tak, ale to musi być ktoś znający ich język, a najlepiej tam mieszkający. To od osoby prywatnej :-).
pecio Napisano 28 Grudnia 2023 Napisano 28 Grudnia 2023 A to zmienia postać rzeczy. Ale tak nawiasem mówiąc to w Belgii prawie połowa gada po francusku.
Greg1 Napisano 28 Grudnia 2023 Napisano 28 Grudnia 2023 Połowa gada po francusku a druga połowa po flamandzku a do tego jeszcze w każdej wiosce mają swój odrębny dialekt - pracowałem kiedyś z Belgiem to mi opowiadał. W części francuskojęzycznej, czyli w Walonii, średnio mówią po angielsku, zresztą tak samo jak we Francji
szy Napisano 29 Grudnia 2023 Napisano 29 Grudnia 2023 (edytowane) 23 godziny temu, chudzinki napisał: Dzięki za podpowiedź, ale szukam kogoś, że tak powiem, pewniejszego 🙂. Przynajmniej z mojego punktu widzenia. Kumam. To może pomoże Ci fakt, że to człowiek z forum podrozerowerowe.info. Na priva mogę podesłać bliższy namiar. Całkiem realny, długo bawiący się w rowery człowiek. Jeśli to kwestia "tylko" jakiegoś rowerowego zakupu, a nie powierzenia setek tysięcy złotych, to myślę że godzien zaufania. Szy. Edytowane 29 Grudnia 2023 przez szy 1
chudzinki Napisano 5 Lutego 2024 Autor Napisano 5 Lutego 2024 Temat można zamknąć. @szy, gość z początku wyraził chęć pomocy (nawet pisał, że odebrałby to osobiście, bo ma blisko), po czym po kilku dniach przestał się odzywać... Nie rozumiem takiego podejścia. Mógł normalnie odmówić, a nie kombinować 😉.
pecio Napisano 5 Lutego 2024 Napisano 5 Lutego 2024 (edytowane) @chudzinki nie ma sytuacji bez wyjścia , pokombinuj. W dzisiejszych czasach przy obecnej technologii nie ma żadnych barier lingwistycznych . Niech ten ktoś wystawi to na ebajca i tam to łykniesz. Są też inne bezpieczne lokalne platformy e-commerce. Wszystko jest do dogadania i załatwienia. Można nawet muszelki od buszmena kupić. Tak dedukując skoro się dowiedziałeś ,że ten ktoś ma coś co Ciebie interesuje , to znaczy ,że ma to gdzieś wystawione. Nic tylko to kupić. Edytowane 5 Lutego 2024 przez pecio 1
chudzinki Napisano 5 Lutego 2024 Autor Napisano 5 Lutego 2024 @pecio, kilka dni od momentu moich ostatnich wiadomości do gościa sprzedający sprzedał te oponki 🙂.
pecio Napisano 5 Lutego 2024 Napisano 5 Lutego 2024 (edytowane) A to już jajonez po objedzie 😁 A Ty co wulkanizację otwierasz , że tak skupujesz opony z całego świata 😉 To było pytanie retoryczne 😁 Edytowane 5 Lutego 2024 przez pecio
chudzinki Napisano 5 Lutego 2024 Autor Napisano 5 Lutego 2024 To były Speed King`i, więc sam rozumiesz 😀. 1
Rekomendowane odpowiedzi