bajabongo21115 Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Cześć, ogólnie to rozglądam się za jakimś rowerem na dirtpark i różne hopy i mam na oku treka marlina 5 gen 2 i czy byłby odpowiedni do właśnie wcześniej wspomnianych dirtparków czy może macie jakieś inne lepsze propozycje w mniej więcej tej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Zamknięcie tematu za 3...2..1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Z opisu w sklepie :"Marlin 5 to gotowy na szlaki rower do codziennej jazdy..." . Fakt, że rowery tego typu spotyka się na dirtowych miejscówkach nie wynika z tego, że jest to rower przeznaczonych do skakania, ale z ograniczeń finansowych i "rodzinnych". Niewielu bowiem rodziców prawidłowo reaguje na prośbę syna "kup mi rower na mega hopy, bo się chcę nauczyć backflipa". Rodzice po prostu nie rozumieją o co chodzi, a pociechy nie śpieszą się, by im to pokazać w naturze (i dostać szlaban na rower). Osoby, które jak ty same decydują o wyborze roweru powinny albo kupić rower dedykowany do dirtu albo trochę bardziej uniwersalny rower nadający się do tego. Jeśli to ma być tylko dirt to chyba najtańszą opcją jest https://www.sklep.eurorower.pl/pl/p/ROWER-DARTMOOR-GAMER-INTRO-26-BLACK-DEVIL-POLYSK-2023/13678 . Główną przyczyną, że nie może być za tanio, jest widelec, który musi łączyć wytrzymałość z działającym tłumieniem odbicia. Niżej tylko BMXy. Natomiast jak rower ma być uniwersalny (czytaj z przerzutką) to będzie drożej. Edytowane 27 Grudnia 2023 przez Wojcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 27 Grudnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi