Greg1 Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Widziałem, że ten temat był założony ponad 10 lat temu ale niestety został zamknięty, a szkoda bo co roku na święta, nie tylko ogólne ale też nasze osobiste święta typu urodziny czy rocznice można by było się pochwalić czym zostaliśmy obdarowani. A więc, mi Mikołaj przyniósł chwyty ESI i skarpetki 😁👍💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Mi przyniósł przepustkę.. https://photos.app.goo.gl/ntoJ3ekzLQ3s6WvH6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2023 (edytowane) Mi narzędzie Wera 8009 Zyklop - grzechotkę do bitów i nasadek. Nie tak 100% rowerową, ale się nada. Córce zaś pedały Crank Brothers Stamp 7 silver edition. Piękne jak biżuteria. Grzechotkę zawdzięczam czujności i pamięci żony. Edytowane 25 Grudnia 2023 przez Wojcio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2023 Buuuuu.... A ja w tym roku byłem niegrzeczny i " Dziadek Mróz" 😉 nic mnie nie przyniósł. Może stary dziad się mści ,że mu "Gwiazdkę" wyrwałem i podburzałem renifery do strajku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2023 A ja od Mikołaja dostałem trenażer tracx 😁 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 Przecież miko łajza nie istnieje😉 RowerBoy robi sobie prezenty z jakiejś okazji i jej braku, ja w ciągu roku robię sobie tyle prezentów że w święta jestem Mikołajem dla innych.😉 Pozdrow'er😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 Kiedy twoi przyjaciele pracują przy CNC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 22 godziny temu, Sobek82 napisał: Przecież miko łajza nie istnieje😉 RowerBoy robi sobie prezenty z jakiejś okazji i jej braku, ja w ciągu roku robię sobie tyle prezentów że w święta jestem Mikołajem dla innych.😉 Pozdrow'er😘 Dokładnie tak jest u mnie przynajmniej co 2 miesiące coś zamawia człowiek do roweru albo i częściej 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi