Yarooo Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Witam Poszukuje bagażnika tylnego do gravela na ramie Fuji Jari(sztywna oś 12x142). Cena bagażnika to max 300PLN. W oko wpadł mi Bontrager Backrack Deluxe Mik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Trochę powyżej 300 złotych ale warto, waga jest bardzo niska jak na bagażniki stalowe, jest wybór w kolorze czarnym, białym i w stali nierdzewnej. Fly Classic użytkuję ja. Do obejrzenia w sklepie https://www.rowerystylowe.pl/ Tubus Fly Evo Tubus Vega Classic Tubus Vega Evo Tubus Fly Classic Edytowane 20 Grudnia 2023 przez leejoonidas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarooo Napisano 20 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Cytat Tubus Vega Evo Czy brak dodatkowej szyny na sakwy(jak w modelu Tubus Logo Classic) nie powoduje problemów przy montażu sakw i jazdy z sakwami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi z tą szyną, może masz na myśli dodatkową poprzeczkę która zachodzi do tyłu? Jak masz sakwy z tylną ścianą usztywnioną płytą plastikową to dodatkowa poprzeczka w bagażniku nie jest konieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajbna Napisano 8 Maja Udostępnij Napisano 8 Maja Pytanie mam w temacie bagażników, który pod sakwy aby pasował do roweru 26 i 28 cali z tarczami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajbna Napisano 8 Maja Udostępnij Napisano 8 Maja ok już nieaktualne pytanie , poszperałem i znalazłem takie z dystansem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi