Marcin2023 Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Witam serdecznie chciałem zapytać jaki rower grawerowy elektryczny do 15 000 warto kupić Mam 175 wzrost czy ma to sens głównie będę jeździł po mieście i troszkę trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 (edytowane) 21 minut temu, Marcin2023 napisał: Mam 175 wzrost czy ma to sens Nie ma. Zdecydowanie powinieneś mieć powyżej 180. Edytowane 20 Grudnia 2023 przez TheJW 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 . . . . , , , , Zostawiam podstawowe znaki interpunkcyjne, może przydadzą się na później. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 gravel do jazdy po mieście? po co? jeździłeś wcześniej rowerem z barankiem po mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 W tej cenie można kupić właściwie dowolny dobry rower i na każdym da się wygrawerować napis "elektryczny" Elektryczny gravel nie ma większego sensu z uwagi na ograniczenie prędkości z jednej i większą masę z drugiej strony. Za to analog do miasta jak najbardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Godzinę temu, Marcin2023 napisał: Witam serdecznie chciałem zapytać jaki rower grawerowy elektryczny do 15 000 warto kupić Mam 175 wzrost czy ma to sens głównie będę jeździł po mieście i troszkę trasy Żadnego. Chyba że jeździsz 15kmh na analogu. Ja, nie będąc sterydem, na rowerze tego typu utrzymywałem >25 kmh bez żadnego wysiłku , w warunkach płaskomiejskich. Więc E w takim przypadku jest kompletnie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Romet ma w promocji za 5k jakiegoś elektryka po mieście. Btw, do miasta wystarczy rower ze skupu złomu, nawet bez serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 3 godziny temu, Marcin2023 napisał: Witam serdecznie chciałem zapytać jaki rower grawerowy elektryczny do 15 000 warto kupić Mam 175 wzrost czy ma to sens głów (...) A ty co ? Polskiego w szkole nie miałeś ? Nie słyszałeś o znakach interpunkcyjnych 🙄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin2023 Napisano 20 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 7 godzin temu, Rafał87 napisał: gravel do jazdy po mieście? po co? jeździłeś wcześniej rowerem z barankiem po mieście? Nie jedziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 5 godzin temu, KNKS napisał: A ty co ? Polskiego w szkole nie miałeś ? Nie słyszałeś o znakach interpunkcyjnych 🙄 Przed znakami interpunkycjnymi nie robisz "spacji". Cytat Nie jedziłem Widać. 1. Baranek nie jest optymalnym rozwiązaniem do jazdy po mieście, lepiej sprawdza się prosta kierowca - rower jest bardziej zwrotny a hamowanie skuteczniejsze. 2. Po co ci gravel do jazdy po asfalcie? 3. Nie ma większego sensu kupno elektrycznego roweru tego typu. Wspomaganie działa do 25kmh a osiąganie takich i wyższych prędkości na rowerze z barankiem nie jest żadnym problemem. 4. Co w ogóle znaczy "jazda po mieście"? Chciałbyś ten rower gdzieś zostawiac/przypinać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Młody sobie jaja robi, a stare pryki łykają jak młode pelikany. Klasyka 🙃 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi