fajny123 Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Siema, ostatnio wymieniałem właściwie wszystko w moim rowerze. Wcześniej miałem single speeda z prowizorycznym napinaczem ( przerzutka ). Wszystko działało jak należy nie miałem do czego się doczepić, natomiast teraz jak już nie mam tego napinacza z przerzutki dlatego, że nowa rama dartmoor 26 player ma ten swój ala napinaczem wbudowany. Natomiast tak on się sprawdza, że koło przy dokreceniu na maksa przy jakiejś 360 czy 180 luzuje się i schodzi na lewą stronę, a następnie obciera o ramę. Co mam z tym zrobić? Dodam jeszcze, że mam szybkozamykacz hopa, ale przy innych też się luzuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajny123 Napisano 22 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2023 Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildix Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 Najpierw to pomóż nam i wrzuć jakieś zdjęcia, jak to wygląda, jak wygląda ten napinacz, tam są zdaje się poziome drop-out'y otwarte do tyłu, jak w ramach torowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi