pecio Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 No fakt ciężko ją wyrwać , ale można ją jeszcze trafić w przeciwieństwie do Speed Kinga. Mam komplecik używanych Race Kingów i Speed Kingów ale nie do sprzedania. Jakbym miał zapas pojedynczy nówek to bym sprzedał , używek nie sprzedaje. Tutaj ją teoretycznie mają ale sklepu nie znam, wiec zalecam ostrożność. https://www.t-bike.pl/opona-continental-raceking-race-sport-29x2-2-zwijana.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Już pytałem, niedostępne oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Jak coś to ja mam Conti Race King ale w rozmiarze 2.0. Zwijane. Edytowane 27 Grudnia 2023 przez Rumcajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Dzięki, ale jak już słusznie 🙂 "poszedłem" w 2.2 to nie będę mieszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 @chudzinki faktycznie totalna kaszana , nawet używek nigdzie nie ma. Coś się wymyśli. Czytaj priva. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 A coś takiego ? https://int.vittoria.com/products/terreno-xc-race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Kolorowa?! Kolorowa to jest tylko wódka dobra 😀. A poważnie - dzięki @chrismel za propozycję, ale na obecną chwilę to tylko się waham czy na przód wrzucić Race King czy może drugą Speed King... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 @chudzinki Kolorowa wódka ??? Od razu mi się przypomniało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 W dniu 27.12.2023 o 09:44, chudzinki napisał: Na przód wleci u mnie najprawdopodobniej Race King 2.2 "cili" No i wleciała, z Bikestacji. Waga to 591 gram. Na obręczy 21 mm ma 53 mm, czyli 2 mm mniej niż Speed King w tym samym rozmiarze. I znowu chciałem serdecznie podziękować @pecio 👍 za chęć sprzedaży, choć tym razem do transakcji nie doszło. Pewnie jakbym był bardziej zdecydowany to by doszło 🙂. Ogólnie stwierdzam, że w rozmiarze 2.0-2.2 jest straszna nisza jeżeli chodzi o lekkie opony, powiedzmy gravelowe. Wiem, wiem, prawdziwi rowerzyści jeżdżą na węższych 🙃. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 (edytowane) Powiem tak ....kumpel ma wąskie w gravelu "40 " ja na swoich Speed Kingach 2,2 . Jedziemy przez "bogate" podhalańskie szutry. Kumpel się modli o koniec bo rzuca nim na wszystkie strony . Ja jadę zrelaksowany prawie jak po asfalcie. Morał jaki jest ? 😁 Tak ,że @chudzinki słuszną linię ma nasza władza...😉(cytat z misia) https://www.youtube.com/watch?v=qH7jNslVylU Edytowane 29 Grudnia 2023 przez pecio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Czyli dochodzimy do wniosku, że MTB jest szybsze na szutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Bo w zasadzie to tak jest... zwycięzca gravelowych mistrzostw Polski jechał na MTB. Z sztywnym widelcem, ale jednak MTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 2 godziny temu, Rumcajs. napisał: Czyli dochodzimy do wniosku, że MTB jest szybsze na szutrze Może nie do końca na temat ….. Ale stałem przed dylematem zakupu gravela i rezygnacji z mtb bo najcięższym terenem dla mojego xcalibra były właśnie szutry ale po obejrzeniu tego filmu przeszła mi ochota na wydawanie miliony monet na gravela i kupiłem sztywny widelec , tym sposobem mam idealny rower dla siebie na sztywny na oponach 2.0 Jeżeli chodzi o opony 2.0 to continental duble fighter III , choć pewnie za ciężki dla autora tematu . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Przynajmniej na obręcze nie żałowałeś (nie żeby E512 były jakieś cudownie niezniszczalne bo nie są, są można powiedzieć nawet słabe ale na szutry to dobry overkill ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Nie skacze , nie latam 😉, nie uprawiam żadnych zjazdów , tak więc dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia (edytowane) …… Edytowane 5 Stycznia przez revolta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Tak sobie tylko skomentuję... Jakieś grawelowe 2.4" 2-ply na błoto już są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi