zwyklychlopakzgravelem Napisano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 Witam Posiadam rower Orbea terra H40 z 2021 roku osprzęt Grx 400 i przyszedł czas na wymianę kasety kolejnego łańcucha i kółek przerzutki lecz tutaj napotkałem problem jakie kółka na łożyskach mechanicznych mogę kupić alby pasowały ? Pisałem do różnych sklepów i nikt poza oryginalnymi mi nic nie powiedział a szczerze powiedziawszy nie chce kółek na łożyskach ślizgowych, bardzo proszę o pomoc ( napęd 10 rzędowy , zębów na kołeczku 11, budżet 100 PLN) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 Kólka z Deore rd-m 6000-gs. Najtańsze z prowadzącym z wysokimi zębami. Poza tym nie ma nic złego w ślizgowych łożyskach. W tym zastosowaniu są wręcz pożądane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi