Molekpl Napisano 11 Stycznia 2024 Autor Napisano 11 Stycznia 2024 (edytowane) Ja zamawiałem z use-elitebikes.com bo wyszło 205e z dostawą:D, na zdjęciu był z pokrętłem, mi to pasowało a dostałem na manetkę bez manetki, za ta kasę nie marudzę. Mogłem kupić 10 i opchnąć na szybko na olx 😜 Ale sklepu nie znałem, zamawiałem 1wszy raz więc zawsze jakaś niepewność. W każdym razie juz wszystkie się wyprzedały. Sklep ma siedzibę w Austrii i na mtbr.de piszą, że robią resell z rczbike, ale nie wiem ile w tym prawdy. Ciąg linki w Poplock jest taki sam? Mam taką blokadę w swoich bambetlach. Edytowane 11 Stycznia 2024 przez Molekpl Cytuj
Mod Team bogus Napisano 11 Stycznia 2024 Mod Team Napisano 11 Stycznia 2024 Nie, Poplock ciągnie 17 mm linki, a do obecnej Reby potrzebujesz 10 mm. Obecnie tylko manetka Oneloc i Twistloc to obsługuje. 2 Cytuj
player123 Napisano 11 Stycznia 2024 Napisano 11 Stycznia 2024 (edytowane) Warto wspomnieć, że OneLoc jest w 2 wersjach -> prawej i lewej... zatem przemysl ktorej wersji potrzebujesz i czy chcesz instalowac na gorze czy na dole kieronika. Bo lewy dół instalujesz też ew na prawej górze... i odpowiednio odwrotnie w drugiej wersji. Edytowane 11 Stycznia 2024 przez player123 Cytuj
easy.rider Napisano 11 Stycznia 2024 Napisano 11 Stycznia 2024 A czy manetka tego typu podpasowała by? Przetestował ktoś? Cytuj
Mod Team bogus Napisano 12 Stycznia 2024 Mod Team Napisano 12 Stycznia 2024 Jak ciągnie 10 mm linki to tak. Kiedyś testowałem taką od Suntoura i nie pasuje bo ciągnie 8 mm. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi