Molekpl Napisano 11 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia (edytowane) Ja zamawiałem z use-elitebikes.com bo wyszło 205e z dostawą:D, na zdjęciu był z pokrętłem, mi to pasowało a dostałem na manetkę bez manetki, za ta kasę nie marudzę. Mogłem kupić 10 i opchnąć na szybko na olx 😜 Ale sklepu nie znałem, zamawiałem 1wszy raz więc zawsze jakaś niepewność. W każdym razie juz wszystkie się wyprzedały. Sklep ma siedzibę w Austrii i na mtbr.de piszą, że robią resell z rczbike, ale nie wiem ile w tym prawdy. Ciąg linki w Poplock jest taki sam? Mam taką blokadę w swoich bambetlach. Edytowane 11 Stycznia przez Molekpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Stycznia Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia Nie, Poplock ciągnie 17 mm linki, a do obecnej Reby potrzebujesz 10 mm. Obecnie tylko manetka Oneloc i Twistloc to obsługuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
player123 Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia (edytowane) Warto wspomnieć, że OneLoc jest w 2 wersjach -> prawej i lewej... zatem przemysl ktorej wersji potrzebujesz i czy chcesz instalowac na gorze czy na dole kieronika. Bo lewy dół instalujesz też ew na prawej górze... i odpowiednio odwrotnie w drugiej wersji. Edytowane 11 Stycznia przez player123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easy.rider Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia A czy manetka tego typu podpasowała by? Przetestował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Stycznia Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia Jak ciągnie 10 mm linki to tak. Kiedyś testowałem taką od Suntoura i nie pasuje bo ciągnie 8 mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi