Dziubek Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 (edytowane) Nie kupicie taniej lepszej lampki o takich parametrach Edytowane 15 Grudnia 2023 przez Dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Mam tę lampkę - kupiłem za 43 zł. Faktycznie robi robotę - na codzień po mieście jeżdżę na najsłabszej mocy 300lm i jest aż nadto wystarczająca. W minionym tygodniu chciałem ją polecić koledze ale niestety już (albo chwilowo) nie są dostępne - generalnie wszystko na Ali było drogie, może inflacja przedświąteczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 16 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Tutaj przyznaję Ci rację, przed świętami nieco podskoczyły ceny, ale nie wiem jakie masz odniesienie cenowe. Jeżeli porównujesz ceny z promki na BF to nie ma co, wtedy wiele ofert miało ceny atrakcyjniejsze. Odnośnie lampki, moim zdaniem, nawet za 60 zł będzie dobrą pozycją, od biedy można dobić do 70 zł. jednak robi się wtedy już dyskusyjna sprawa czy warto czy nie lepiej kupić lokalnie z gwarancją za niewiele większą kasę. Niewiele droższy West Biking z daszkiem też jest ciekawy, jak wpadnie na promkę. Recenzja pojawi się za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi