Czarlii Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 Hej zastanawiam się nad kupnem jakiejś maszyny do 3000zł kompletnie nie wiem na ten moment jaki typ wybrać. Przewidywana jazda: Po mieście do pracy z pracy jazda po asfalcie jak i czasami po chodnikach z nierównościami czyli zjazdy podjazdy krawężniki omijanie przeszkód. Weekendowo krótkie trasy rekreacyjnie czasami może jakąś droga polna się zdarzyć ale sporadycznie. Pozycja za kierownicą nie ma znaczenia szukam propozycji od was i ewentualnie podjadę do większego sklepu przymierzyć który typ mi finalnie pasuje najbardziej. Wzrost 185 waga 70kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 Proponuję Marin Firefax 2 - rower nie powala osprzętem ale do Twoich zastosowań będzie idealny, dość komfortowa pozycja, prosta kierownica, hydrauliczne hamulce, w miarę szeroka opona, sztywny widelec nie wymagający serwisu, osprzęt tani i łatwy w naprawie czy wymianie. Rower i osprzęt nie wygląda na drogi i nie będzie kusił złodziei a jest to naprawdę niezła maszyna do ciurania na codzień. Jak nie ten Marin to na olx jakiś używany fitness typu Cube SL Road Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 Mam trekkinga na kołach 26 za niecałe 1200zł jakbyś chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiwor Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Np taki trekking: https://allegro.pl/oferta/rower-cube-touring-pro-28-2023-pearlysilver-50-cm-13699196336 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiwor Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 (edytowane) A jak pozycja obojętna to taki mtb 😉 https://allegro.pl/oferta/cube-aim-slx-allroad-roz-l-20-kola-29-13719040859 Zastanawiające dla jakiego docelowego rowerzysty skierowany jest ten rower. Taki mix dwóch światów. (Nie mogłem edytować posta wyżej) Edytowane 16 Grudnia 2023 przez spiwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi