Imar Napisano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2023 Sprzedam nowy amortyzator RockShox Recon Gold RL. Amortyzator zdemontowany z nowego roweru. Widelec bez przebiegu. Długość rury sterowej 168mm. Skok 120mm. Sprężyna powietrzna DebonAir. Tłumik Motion Control. Tapered. Offset 42mm. Boost. Maxle Stealth. Cena 1000 złotych. Więcej zdjęć. https://www.olx.pl/d/oferta/amortyzator-widelec-rockshox-recon-gold-rl-120mm-boost-CID767-IDXQvOb.html?bs=olx_pro_listing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Up. Nowa, niższa cena dla użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 (edytowane) Ile to jest nowa niższa cena dla forumowiczów? Na bike discount do wyrwania za 770 zł https://www.bike-discount.de/en/rockshox-recon-gold-rl-29-debonair-120-tapered-boost Edytowane 31 Grudnia 2023 przez Enadxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Stycznia Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia Euro chyba jeszcze tak nisko nie stoi - dolicz 50 za przesyłkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 2 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia (edytowane) 785 złotych, plus 43 złote przesyłka, plus ewentualne przewalutowanie które może wynosić 5-7%(41-58pln). Ja mogę widelec sprzedać za 700 złotych. Zawszę mogę poczekać aż te widelce z Bike-Discount zejdą. Jeść nie woła. Edytowane 2 Stycznia przez Imar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 3 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia Widelec sprzedany. Temat do zamknięcia. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Stycznia Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi