Wojcio Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Zgubiłem kapturek odpowietrznika na zacisku 520. Widzę, że nowe, Shimano, kosztują ok 40pln za sztukę plus dostawa. To czysty bandytyzm. Do motocykla kosztują 6pln. Może źle szukam, kupiłbym kilka, ale w cenie odpowiedniej klasie produktu. Czy to taki rozmiar ja w skuterach? Czy są jakieś lepsze źródła tego towaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Na ali widIalen po kilka zł. Jak mi gdzieś jeszcze śmignie to podlinkuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 8 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 (edytowane) Dziękuję, nie pomyślałem o tak dalekich stronach . Zamówiłem z Ali 20 sztuk za 12 PLN z dostawą. Jak kto będzie w potrzebie, to się podzielę. Sam potrzebuję kilka, bo poza tym zgubionym mam też złamane paseczki. A potem znalazłem 200 sztuk za 8 PLN z darmową dostawą …. Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Wojcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 Podzielisz się linkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 8 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 Proszę bardzo OTO ON. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 07:33, Wojcio napisał: Dziękuję, nie pomyślałem o tak dalekich stronach . Zamówiłem z Ali 20 sztuk za 12 PLN z dostawą. Jak kto będzie w potrzebie, to się podzielę. Sam potrzebuję kilka, bo poza tym zgubionym mam też złamane paseczki. A potem znalazłem 200 sztuk za 8 PLN z darmową dostawą …. Te gumki są w dwóch rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi