Qaroll Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Cześć Wykombinowałem sobie, że spróbuję jednak typowej szosy, stąd pod młotek idzie mój gravel. Cena: 3900zł (dla forumowiczów); nie podlega negocjacji, więc jeśli się nie sprzeda za tyle to go sobie zostawię. Powyższe foto jest jeszcze od poprzedniego właściciela, na kołach WTB i starych tarczach (które mogę dorzucić). Kilka rzeczy powymieniałem, z tych najważniejszych: łańcuch i kaseta - mają około 300km; mogę dorzucić poprzednią kasetę SRAM-a - nie jest jeszcze zjechana, zmieniałem trochę z fanaberii tarcze Deore XT + klocki Jagwire koła z Lemonbike, na piastach DT350 (ratchet 36) i obręczach gravelowych DT GR531; mogę dorzucić oryginalne WTB, tylne jest na nowo przeplecione + tarcze pod IS Tylko odbiór osobisty w Warszawie. Warunki mocno średnie, żeby się testowo przejechać, ale jeśli ktoś się nie boi gleby to śmiało. Więcej szczegółów w aukcji (w tym aktualne zdjęcia): https://www.olx.pl/d/oferta/rower-gravel-fuji-jari-1-3-rama-xl-kola-dt-sakwy-i-torby-CID767-IDXJQ2o.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi