chrismel Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Mam jedno proste pytanie. Czy ktoś używał łańcucha 10s w napędzie 9s (2x lub 3x) i mógłby się wypowiedzieć na temat kultury pracy ? Było: - gorzej - tak samo - lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Jeśli to coś da to używam KMC X10 w napędzie 1x7 z RD-M592 czyli pod 9rz i jest bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Tylko po co takie kombinacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Działa bez problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Miałem jeden łańcuch zlepiony z dwóch (9rz + 10rz) i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Wiem że będzie działać bo szerokość wewnętrzna jest taka sama. Bardziej chodzi mi o kulturę pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Nie zauważyłem różnicy. Czystość i zużycie napędu ma chyba większe znaczenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 Najtańszy łańcuch 10rz od Shimano nadal będzie bardziej trwały jak to co pozostało w ofercie 9sp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi