Vadal Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Hej, jakie buty nie wpinane, przewiewne kupić do trenażera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Sandały. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Ale koniecznie od Shimano i z SPD https://www.bike-discount.de/de/shimano-sh-sd5l-touring-sandale?number=20092350-40237060&__delivery=2&__currency=1&gclid=Cj0KCQiA35urBhDCARIsAOU7QwnrhJOINolo7eVnoN21bwP9qj-SlcVLC5KvGzBzOH3VZJjGpp5XMTcaAiNSEALw_wcB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Ja generalnie kupuję biegówki - do chodzenia na co dzień. Koniecznie czarne i przewiewne (udają półbuty). Te bardziej sfatygowane używam na rowerze, również pod dachem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 No jak mają być do trenażera, to tylko i wyłącznie Shimano IC2 SH-IC200. I to najlepiej oddzielna para na każdy dzień tygodnia. Co jest nie tak z normalnymi butami, że nie można w nich jeździć na trenażerze? Człowiek to jednak głupi jest, ciągle się czegoś nowego dowiaduje...Tyle lat jeździłem na trenażerze w niewłaściwych butach! 🥲 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Zapomniałem dodać, że kupuję je na okrągło - na przecenach czy outletach. Może teraz jest dobry moment żeby takie letnie buty kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargenn Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 A czemu nie chcesz jeździć na trenażerze we wpinanych? Świateł nie ma, pieszych puszczać nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 (edytowane) Jak super wentylowane , nie SPD i areo to tylko takie jak na foto poniżej. Choć jest też wersja dla " prosów" SPD. Edytowane 29 Listopada 2023 przez pecio 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 A na co komu buty? Na bosaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 1 godzinę temu, TheJW napisał: Co jest nie tak z normalnymi butami, że nie można w nich jeździć na trenażerze? Pytanie powinno brzmieć, jakie okoliczności zaistniały, że ktoś zakłada treningi na trenażerze bez SPD 🙄😅 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Ja myślę, że tutaj potrzeba eksperta! Zawołajmy Leona! @leon7877 !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 (edytowane) @leon7877 nigdy nie kończy sezonu 😎. Tak naprawdę trenażery są dla 🌈, a prawdziwy samiec alfa jest non-stop w formie. Tym samym takie bezeceństwa i fanaberie są mu zbędne, podobnie jak czapka i kalesony 😅 Edytowane 29 Listopada 2023 przez KNKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi