Pawel654 Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Witam, planuje zakup roweru elektrycznego mtb. Planuje przeznaczyc do10000zl. Zalezy mi na jak najlepszym stosunku jakosci do ceny. Przyczym bajistotniejsze sa dla mnie bateria i silnik. W wyzej wymienionym modelu jest to panasonic gx ultimate plus bateria 730wh. Czy jest to rower ktory posluzy mi przez dougi czas, czy jest warty swojej ceny? Czy moze polexacie cos lepszego w tej cenie? Rower ma mi sluzyc do codziennego poruszania sie po miescie, wypadow do lasu, nic szalonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Listopada 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi