mareckiabc Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Co myślicie o tym modelu amortyzatora? Czy warto go kupić? https://www.olx.pl/d/oferta/fox-32-performance-2022-sc-series-32-amortyzator-CID767-IDUjo7n.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Żadne zdjęcie nie pokazuje rury sterowej - pewnie jest przycięta, bo to z roweru wzięte. Trzeba się dowiedzieć ile jest jej. To jak na foxa prosty tłumik, modelu step cast osobiście nie znam, ale cena za nowy wydaje się ok (taka wersja nie jest oferowana w sklepach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 (edytowane) Chodzi mi o ten konkretny model. Prosty tłumik czyli lepiej szukać czegoś z wyższej półki? Edytowane 23 Listopada 2023 przez mareckiabc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Miałem Grip, mam Grip2. Prosty grip był łatwiejszy w ustawieniu, wydawał się bardziej komfortowy, ale gorzej działał w trudnych miejscach - nie dawał takiego podparcia. Mówię jednak o widelcach 130-140mm. Ten jest zdecydowanie do XC, będzie pewnie pompowany pod mniejszy sag. Na goleni jest płynna regulacja mająca cechy blokady i pozwalająca dostroić bujanie. Wyższy model sklepowy to ponad 2 razy więcej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Lekki, bardzo fajnie pracujący widelec. Cena też atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 24 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Jesli wybierałbym między tym a RS Sid select z nowej lini na 2024 rok na Chargerze to co lepiej wypada? Edytowane 24 Listopada 2023 przez mareckiabc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Pod katem pracy w mojej opinii bez porównania lepszy Fox. Wizualnie SID, wagowo porónywalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia. Co myślicie żeby doplacić do tego? https://m.olx.pl/d/oferta/amortyzator-fox-factory-32-step-cast-29-100-black-week-f-v-d37g-CID767-IDVl18y.html?reason=observed_ad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 10 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 Chciałbym już zamówić i cały czas nie wiem czy Fox Performance czy Fox Factory. Odczuje i wykorzystam tą różnice czy nie ma sensu dopłacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Poczytaj czym jest stepcast i co wnosi bądź zabiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 24 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia A więc Fox Factory kupiony i czeka na montaż. Teraz jeszcze musze wybrać dla żony wspomniany Fox Performance 32 lub Sid SL Ultimate z tłumikiem Charger Race Day? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi