danielko Napisano 23 Listopada 2023 Napisano 23 Listopada 2023 Szukam sensownego zestawu kół 26 pod vbrake i kasetę 8 rzędów. Raczej czarna obręcz i czarne szprychy. Budżet to 400zł. Do tej pory znalazłem nieprzekonujące mnie: XMX na piaście XMX Kellys Draft na piaście joytech Kands na piaście tx500 Jazda głównie ambitna rekreacja, asfalty, ścieżki rowerowe, trochę miasta. Czy w tym budżecie znajdę coś lepszego? Ewentualnie, czy powyższe opcje wyglądają najsensowniej w założonym budżecie? Cytuj
Imar Napisano 23 Listopada 2023 Napisano 23 Listopada 2023 Myślę że warto rozważyć składanie kół. Piasty na łożysku maszynowym 32h + szprychy Sapim Leader + Jakaś fajna obręcz. Wyjdzie więcej niż budżet, może na początek złożyć jedno koło i poczekać jak będzie przypływ gotówki? Koła przez Ciebie wymienione to zapewne opcje najniższej jakości. Słabe piasty, obręcze też pewnie nic specjalnego i szprychy niewiadomego pochodzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi