danielko Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Szukam sensownego zestawu kół 26 pod vbrake i kasetę 8 rzędów. Raczej czarna obręcz i czarne szprychy. Budżet to 400zł. Do tej pory znalazłem nieprzekonujące mnie: XMX na piaście XMX Kellys Draft na piaście joytech Kands na piaście tx500 Jazda głównie ambitna rekreacja, asfalty, ścieżki rowerowe, trochę miasta. Czy w tym budżecie znajdę coś lepszego? Ewentualnie, czy powyższe opcje wyglądają najsensowniej w założonym budżecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Myślę że warto rozważyć składanie kół. Piasty na łożysku maszynowym 32h + szprychy Sapim Leader + Jakaś fajna obręcz. Wyjdzie więcej niż budżet, może na początek złożyć jedno koło i poczekać jak będzie przypływ gotówki? Koła przez Ciebie wymienione to zapewne opcje najniższej jakości. Słabe piasty, obręcze też pewnie nic specjalnego i szprychy niewiadomego pochodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi