chudzinki Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 W mojej 6-letniej słuchawce już bardzo kiepsko trzyma bateria i postanowiłem kupić taką samą, bo jestem z niej bardzo zadowolony. Niestety już są nieosiągalne, ba, nawet firma już nie istnieje... Polecicie coś podobnego? Wymagania to: bardzo podobna konstrukcja multipoint (możliwość podłączenia dwóch urządzeń jednocześnie). Nie interesują mnie żadne cudaczne kształty ani inne wynalazki 🙂. Znalazłem https://allegro.pl/oferta/sluchawka-bezprzewodowa-reinston-esb006-bt-5-2-12616123821 , ale opinie takie sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 12 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Na razie jestem zadowolony 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 15 Maja Autor Udostępnij Napisano 15 Maja Gdyby kogoś przypadkiem interesowało to jedyna, dla mnie wada, tej słuchawki jest taka, że jak pojawia się komunikat o niskim stanie baterii podczas rozmowy telefonicznej to już się nie porozmawia, bo w tym momencie przestaje być słyszalny rozmówca i za kilka sekund znowu jest powtarzany ten komunikat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi