chudzinki Napisano 23 Listopada 2023 Napisano 23 Listopada 2023 W mojej 6-letniej słuchawce już bardzo kiepsko trzyma bateria i postanowiłem kupić taką samą, bo jestem z niej bardzo zadowolony. Niestety już są nieosiągalne, ba, nawet firma już nie istnieje... Polecicie coś podobnego? Wymagania to: bardzo podobna konstrukcja multipoint (możliwość podłączenia dwóch urządzeń jednocześnie). Nie interesują mnie żadne cudaczne kształty ani inne wynalazki 🙂. Znalazłem https://allegro.pl/oferta/sluchawka-bezprzewodowa-reinston-esb006-bt-5-2-12616123821 , ale opinie takie sobie... Cytuj
chudzinki Napisano 12 Grudnia 2023 Autor Napisano 12 Grudnia 2023 Na razie jestem zadowolony 🙂. Cytuj
chudzinki Napisano 15 Maja 2024 Autor Napisano 15 Maja 2024 Gdyby kogoś przypadkiem interesowało to jedyna, dla mnie wada, tej słuchawki jest taka, że jak pojawia się komunikat o niskim stanie baterii podczas rozmowy telefonicznej to już się nie porozmawia, bo w tym momencie przestaje być słyszalny rozmówca i za kilka sekund znowu jest powtarzany ten komunikat... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi