sebek786 Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Witam mam dylemat odnośnie rozmiaru ramy mam 186cm czy L będzie dobra czy jednak brać XL ? Czy jest duża różnica między rozmiarami ? https://www.canyon.com/pl-pl/rower-hybrydowy/rowery-trekkingowe/pathlite/pathlite-al/pathlite-4/3285.html?dwvar_3285_pv_rahmenfarbe=BU&dwvar_3285_pv_rahmengroesse=L&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=POL+Urban+-+Shopping+Brand&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA6vaqBhCbARIsACF9M6k6rzTeZcIqHapDf3EUf_vtJ6abevIgy1ltDP6lB7fA_5YaVGDRXJQaAqYXEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 (edytowane) Producent podaje że dopiero przy 190cm jesteś na granicy L/XL a poniżej sugeruje L więc skąd pomysł na XL? Swoją drogą całkiem fajny rower w tej cenie, szkoda tej 2.5 kg. atrapy amortyzatora ze sztywnym widłem chyba sam bym się na niego skusił. Edytowane 23 Listopada 2023 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek786 Napisano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Poprzedni rower miałem na ramię 21(xl) ale to był mtb i faktycznie rama była troszkę za duża, w taki razie L powinna być w sam raz. Racja że sztywnym widelcem była by dość lekka maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 (edytowane) Miałem kiedyś Pathlite jako rower zimowy. W rozmiarze M, mając 182 cm wzrostu, musiałem zmienić mostek na 11 cm - z "fabrycznym" było mi "za krótko". Edytowane 23 Listopada 2023 przez Chociemir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi