Jadwigator Napisano 21 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 Cześć, temat wałkowany, ale nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Mieści się z obu stron równo po 9 kulek, są wtedy jedna przy drugiej. Ma ich być właśnie taka ilość, czy wyjąć z obu stron po 1 i zostawić luz? Nie znalazłem oznaczenia piasty. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 21 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 Najlepiej ma być tyle ile było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadwigator Napisano 21 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 Niestety nie pamiętam ile było kulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 21 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 Pakuj ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 To mi wygląda trochę na stary typ piasty, gdzie kulki były w koszyczku. A że koszyczki były tandetne i się rozpadały jako pierwsze (mieląc przy okazji wszystko dookoła) to wkładało się same kulki. Kulek w koszyczku oczywiście było mniej. A wkładając same kulki trzeba zwrócić uwagę, żeby był miedzy nimi choćby minimalny luz. Jak wchodzą ciasno jedna obok drugiej to jedną trzeba wyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadirax Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Powinno być po 9 kulek z każdej strony, w rozmiarze 1/4 cała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi