Dziobo Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Hej, może ktoś z Was ma porównanie pomiędzy przyczepkami Croozer Vaaya 2 i Hamax Outback 2 pod względem wymiarów wewnątrz i samej jakości obu produktów? Mam obecnie starego croozera bez amortyzacji i potrzebuje coś nowego, te wydają się najciekawsze bo wydają się spore wewnątrz a to ma spore znaczenie w moim przypadku. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 21 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 O ie mają sporo plusów i minusów. W croozerze na pewno bardziej podoba mi się składanie, ale hamax ma zaś regulację kąta oparcia. Croozer ma trochę lepszą amortyzację, bo wahacze są ze 2 razy dłuższe, ale zaś medium ściskanie to elastomer, a nie sprężyna. W croozerze bardziej mi się podoba ogólny wygląd, ale brakuje mi zasłony przeciwsłonecznejm Itp. Itd. Najlepiej idź do sklepu i pomacaj obie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobo Napisano 21 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 Od jakiegoś czasu szukałem już oferty na croozera ale właśnie ta regulacja oparcia skłoniła mnie do to zainteresowania hamaxem. Ponoć croozer trochę lepiej wybiera nierówności ale jednak położenie oparcia wydaje się być więcej warte bo dzieciaki lubią sobie czasem zdrzemnąć a w croozerze wtedy głowy co prawda nie zwisają ale ostro nienaturalnie odchylają się na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi