spidelli Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 (edytowane) Dział chyba właściwy, więc pytam czy forum ma jakieś problemy techniczne zwłaszcza rano? Siadam na chwilę do kompa przed 6 rano i uprzyjemniam sobie poranną kawę lekturą forum. Od paru dni jednak trafiam na "Bad gateway" albo "404". Najgorsze, że raz forum się wyświetliło, umieściłem dość dlugi post (a wiecie jak cenny jest czas przed wyjściem do pracy 😎). W pracy odpalam forum na telefonie a tu 404. Wieczorem zaglądam, forum jest ale chyba z bekapu bo bez mojego wpisu. Kilka miesięcy temu mieliśmy inwazję krzaczków - ktoś czy coś masowo dodawało wpisy krzaczkami, sam zgłaszałem kilka przypadków... Biją nas? Edytowane 20 Listopada 2023 przez spidelli literatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Listopada 2023 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 under investigation... Ale tak, widzę problem i bardzo mnie on niepokoi A tych od 'krzaczków' poprosiłem, żeby już nie 'krzaczkowali' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 11 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 Coś się sypie. Po południu i wieczorem dodałem kilka wpisów - do tematu z dystansem i do dwóch tematów o trenażerach. Koło godz. 20 forum było niedostępne. Godzina 21 - jest ale jakby przywrócone z bekapu sprzed doby... 😒 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 Miałem to samo - wszystkie moje dzisiejsze wcześniejsze wpisy zniknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2023 U mnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Potwierdzam, u mnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 12 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 @Mieciu Chyba całe forum wróciło z bekapu, to nie pojedyncze posty zniknęły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Cały dzień albo półtorej poszło w pis uuuuu 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 potwierdzam, poginęły posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 12 Grudnia 2023 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Tak, wiem, wieczorem został przywrócony backup z rana. Pracuję, żeby rozwiązać problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 12 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Mam nadzieję, że nie odbierasz tego jako pretensji, po prostu - myślę, że mogę użyć liczby mnogiej - jesteśmy nieco zdezorientowani, raz że giną posty, a dwa - że nie wiemy co się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 12 Grudnia 2023 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Dla mnie te blackouty są frustrujące, ale pracuję nad tym, żeby je wyeliminować. Rozumiem wasze zdezorientowanie, ale proszę o jeszcze trochę wyrozumiałości i cierpliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 12 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Dzięki za info i robotę, jaką robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 12 Grudnia 2023 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Dzięki za wsparcie! Walka trwa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 15 Grudnia 2023 Root Admin Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 Ok, chyba będzie działać. Problemem był hardware. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Taki komunikat mi się ostatnio pojawia: Trwa przetwarzanie indeksu wyszukiwania. Wyświetlana aktywność, może być niekompletna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 21 Grudnia 2023 Root Admin Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Wszystko ok, normalne po aktualizacji systemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi