AkaBunga Napisano 19 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 Witam, posiadam dwa rowery od firmy "AmplerBike" i jeden "DENVER Orus E-4000" i zastanawiam się czy jest możliwość dodania do nich manetki gazu, bez konieczności pedałowania, wie ktoś może czy jest to wykonalne w obu rowerach? Bardziej mi zależy na modelu "DENVER Orus E-4000" bo użytkuje go osoba 83-letnia i chciałbym aby w niektórych momentach nie musiała pedałować, szczególnie teraz jak jest zima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 (edytowane) Dodanie manetki gazu po pierwsze robi z niego elektryczny skuter !!! , a takowym nie wolno jeździć po ścieżkach rowerowych no i za takie coś trzeba płacić OC. No chyba że chodzi o jeżdżenie poza drogami publicznymi, nie wiem po lesie, łące, terenie prywatnym, ale tak czy inaczej - NIE TO FORUM !!! Edytowane 20 Listopada 2023 przez Mentos 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkaBunga Napisano 20 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 @Mentos Forum rowerowe nie jest o rowerach, w skrócie no debil. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Też mam bekę z tej skrajnej poprawności Ale jak trzeba jechać ścieżką rowerową to jadą drogą - wtedy już są elastyczni względem przepisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Listopada 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi