tobo Napisano 19 Marca 2024 Napisano 19 Marca 2024 Zakładają bo można je dostać w cenie materiału z którego są zrobione. A muszą być zamontowane bo dzis rowery mtb muszą mieć amortyzator. Cytuj
spiwor Napisano 8 Kwietnia 2024 Autor Napisano 8 Kwietnia 2024 A jednak podkręciłem trochę czerwone pokrętło delikatnie w stronę "-" - drugi raz na singlach na raidonie- jest perfekcyjnie jak dla mnie, chyba czas pomyśleć nad bardziej przyczepnymi oponami 😀 Cytuj
Chleje24na7 Napisano 8 Kwietnia 2024 Napisano 8 Kwietnia 2024 Poza laczkami zmień sobie gripy na wsuwane zamiast przykręcanych. To jest inna klasa komfortu. NS Holdfast unlocked są fajne. 1 Cytuj
spiwor Napisano 6 Maja 2024 Autor Napisano 6 Maja 2024 Ergon GXR Large niestety dla mnie za duże, szczególnie podczas podjazdów dawały w kość Ns nie mam w sklepie, na razie założyłem ESI Racers Edge, jeszcze nie testowałem, zobaczymy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi