tobo Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Zakładają bo można je dostać w cenie materiału z którego są zrobione. A muszą być zamontowane bo dzis rowery mtb muszą mieć amortyzator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiwor Napisano 8 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia A jednak podkręciłem trochę czerwone pokrętło delikatnie w stronę "-" - drugi raz na singlach na raidonie- jest perfekcyjnie jak dla mnie, chyba czas pomyśleć nad bardziej przyczepnymi oponami 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Poza laczkami zmień sobie gripy na wsuwane zamiast przykręcanych. To jest inna klasa komfortu. NS Holdfast unlocked są fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Jak już gripy to Ergon GXR Large. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiwor Napisano 6 Maja Autor Udostępnij Napisano 6 Maja Ergon GXR Large niestety dla mnie za duże, szczególnie podczas podjazdów dawały w kość Ns nie mam w sklepie, na razie założyłem ESI Racers Edge, jeszcze nie testowałem, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi