ckportal Napisano 14 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 Witam. Mam problem z ekranem typ A w rowerze Haibike z silnikiem Yamaha PW CE. Displey nie chce się wyłączyć. Pracuje cały czas. Czy da się to jakoś naprawić? Jak rozebrać ten ekran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWie Napisano 16 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 (edytowane) Jedyne co mi do głowy przychodzi to ( jeśli jeszcze tego nie próbowałeś) spróbować resetu - po odłączeniu baterii powinien zgasnąć, pytanie czy nie włączy się z powrotem po ponownym podłączeniu. Edytowane 16 Listopada 2023 przez PiotrWie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ckportal Napisano 28 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Dziękuję za podpowiedź ale wyjęcie akumulatora nic nie daje. Problem powraca. Postanowiłem zabudować wyłącznik akumulatora. Rozwarcie bieguna + wyłącza display. Na szczęście nie powoduje to błędów. Doraźnie powinno wytarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi