vincek Napisano 25 Listopada 2023 Napisano 25 Listopada 2023 (edytowane) @szy wszystkie. Podlinkuj namiary na kurtki JMP X2 za 300 zł, bo cena rewelacja. Tylko nie mogę tego znaleźć w 8a. Edytowane 25 Listopada 2023 przez vincek Cytuj
szy Napisano 25 Listopada 2023 Napisano 25 Listopada 2023 A, sorry, myślałem że mówimy o borealisie. Szy. Cytuj
Mentos Napisano 27 Listopada 2023 Napisano 27 Listopada 2023 Podepnę się do tematu w poszukiwaniu softhella. Podobnie jak autor nie akceptuję tych kieszonek i zamków na plecach, bo po prostu wolę jeździć zawsze z plecakiem a w plecy one uwierają, grzeją je itp. Ale mam też 3 inne wymagania. Brak kaptura, ewentualnie może być odpinany byle była stójka, bo nie cierpię tych idiotycznych patentów ze stójkokapturami. Muszę też mieć na piersi kieszeń na g.fona, no i ostatnie to kurtka nie może mieć tych dziwnych patentów przy mankiecie z takim materiałem w który się wkłada kciuka. No i jest problem, nic takiego znaleźć od dłuższego czasu nie mogę a stary zużyty softhell z Decathlona spełniający te 4 wymagania już nie jest oferowany ;-( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi