vincek Napisano 25 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 (edytowane) @szy wszystkie. Podlinkuj namiary na kurtki JMP X2 za 300 zł, bo cena rewelacja. Tylko nie mogę tego znaleźć w 8a. Edytowane 25 Listopada 2023 przez vincek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 25 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 A, sorry, myślałem że mówimy o borealisie. Szy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Podepnę się do tematu w poszukiwaniu softhella. Podobnie jak autor nie akceptuję tych kieszonek i zamków na plecach, bo po prostu wolę jeździć zawsze z plecakiem a w plecy one uwierają, grzeją je itp. Ale mam też 3 inne wymagania. Brak kaptura, ewentualnie może być odpinany byle była stójka, bo nie cierpię tych idiotycznych patentów ze stójkokapturami. Muszę też mieć na piersi kieszeń na g.fona, no i ostatnie to kurtka nie może mieć tych dziwnych patentów przy mankiecie z takim materiałem w który się wkłada kciuka. No i jest problem, nic takiego znaleźć od dłuższego czasu nie mogę a stary zużyty softhell z Decathlona spełniający te 4 wymagania już nie jest oferowany ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi